Catering

Påskcatering

Matjessilltårta
Gravad lax med hovmästarsås
Ägghalva med majonnäs och räkor

Rosastekt lammrostbiff med potatisgratäng
och ramslöksaioli samt sparris- och fänkålssallad

Vit chokladkladdkaka med kardemumma,
jordgubbspannacotta och vaniljmarinerade rabarber

Pris påskmeny: 340 kr/pers.

************************************************

Smörgåstårtor

Ost & skinka
Lax & räkor
Vegetarisk

Pris: 80 kr/bit
Minst 8 bitar

Vegetariska buffén

Färskpotatissallad med Gotlandslinser
Rostade gulbetor, hasselnötter, kålskott och citronvinägrett
Rökt tofu med lupinbönor
Variation på tomater med färsklök och örter
Ärthommous
Fetaostpaj
Grönsallad av späda skott
Sparris med ramslöksmajonnäs
Hembakad surdegsbaguette med smör

 275:-  /person
Minimum 10 personer

Tillägg efterrätt
Vit chokladkaka med hallon och nötter, citronmascarpone
45:-  /person

Stora buffén

Matjessillröra med färskpotatis och gräslök, hårt tunnbröd
Färskpotatissallad med vårlök, citronvinägrett och örter
Citrongravad lax med hovmästarsås
Svensk örtbakad majskyckling med krasse
Närproducerad rosastekt rostbiff
Lagrad prästostpaj
Marinerad sparris med Västerbottenost
Fetaoströra med ruccola, timjan och citron
Picklad fänkål och rödlök
Grönsallad av späda skott
Timjanbakade sommargrönsaker
Hembakad surdegsbaguette med smör

 295:- /person
Minimum 10 personer

Tillägg efterrätt
Brownie med färska bär och mascarponecréme med fläder
45:- /person

Lilla buffén

Färskpotatissallad med ramslöksmajonnäs
Varmrökt laxfilé
Närproducerad rosastekt rostbiff
Pepparrotscréme med gräslök
Senapsmarinerad sparris med Västerbottenost
Rostade vårgrönsaker med fänkålsfrö och citronvinägrett
Grönsallad av späda skott
Picklad fänkål och rödlök
Hembakad surdegsbaguette med smör

Pris 265:- /person
Minimum 10 personer

 Tillägg efterrätt
Krämig citronpannacotta med jordgubbar
40:- /person